4 gode råd hvis du ønsker en grøn altan

pige paa altan

1 år siden |  0 comments  |  Hjemme

Er du vild med bylivet, men ønsker flere planter og blomster omkring dig? Så kan du sagtens få det! Hvis du har en altan, skal du blot følge nogle enkelte gode råd, så du kan få en rigtig grøn altan. Du kan nemlig stadig have grønne fingre, og samtidigt bo i en lejlighed i byen. Hvis du ikke har udsigt til en have i de næste par år, så er en grøn altan en perfekt mulighed til dig, der stadig ønsker at have følelsen af en have i lejligheden.

Du behøver nemlig slet ikke have en stor have eller et kæmpe hus for at have en grøn altan. Med en grøn altan kan du gro alverdens planter, blomster eller urter. Det eneste det (næsten) kræver er et par grønne fingre, hyppig pasning af planterne samt tålmodighed. Du behøver ikke længere gå og kigge håbefuldt på alle de flotte have med masser af planter eller naboernes flotte altankasser med blomster og planter. Du kan nemlig sagtens gøre din altan til din lille have i byen.

Tips og tricks til en grøn altanFor at få den pæneste og mest vellykkede grønne altan i lejlighedskomplekset, er der dog nogle ting, som du skal tage hensyn til. Det vil nemlig være ærgerligt, hvis du går i gang med at plante en masse blomster og planter, som faktisk slet ikke bliver til noget. Så hvis du vil have en flottere altankasse end dine naboer, er det bare med at følge disse tips og tricks.

4 gode til altanen
  1. Tænk over retningen, som din altan ligger i. Nogle planter kan for eksempel ikke overleve med et bestemt antal timer med eller uden sol. Din altans retning kan have stor betydning for, om dine planter eller blomster bliver til noget – og om de overhovedet kan overleve.

  2. Tænk over hvad for nogle planter du køber. De skal helst kunne holde til både blæst og regn. I hvert fald hvis du bor i Danmark.

  3. Hvis du vil have planter, som holder hele vinteren, så skal du tænke over dette, før du køber noget. Nogle planter holder nemlig kun om sommeren, mens andre kan holde hele året rundt. Dette er noget, som du skal gøre dig klar over og eventuelt undersøge, så du ikke står med en tom og kedelig altan hele vinteren.

  4. Få hjælp fra en kyndig planteekspert. De er nemlig slet ikke så svære at finde. Du kan bare tage et smut ud på din nærmeste planteskole. Her kan du få hjælp og vejledning til hvilke planter, som du skal vælge, hvordan de skal passes samt alle dine andre spørgsmål, så du får den flotteste grønne altan.


Få hjælp til din altanSom sagt er det en rigtig god idé at få hjælp, hvis du vil have den flotteste altankasse, enten fra en planteskole eller et familiemedlem med en stor viden om planter og blomster. For endnu flere gode råd, så klik her og læs mere.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Prøv en veganer startpakke fra Plenny

At blive veganer er et stort valg. Det er det især fordi, at der er mange ting man skal give afkald på. Er man selv kreativ og god til at lave mad vil det ikke være et problem når man er hjemme. For så kan man blot lave det man kan lide og sørge for,...

READ MORE

Træt af indretningen i stuen? Dette kan du gøre

Det er ikke unormalt, at man til tider bliver træt af tingene i sit liv. Det hele kører i det samme spor, hvad end det gælder arbejde, børn, ægtefælle eller venner. Derfor kan man nogle gange have brug for, at der sker noget nyt og kommer fornyelse –...

READ MORE

Følg den rigtige kur for din krop og opnå vægttab og velvære

Når du skal vælge en kur at følge, er det først og fremmest vigtigt, at du vælger en, der giver dig en følelse af velvære i kroppen: du skal føle, at du gør noget godt for dig selv. Ikke at du piner dig selv igen et forfærdigeligt og langt forløb kun...

READ MORE