Det handler om at blive set, hvis man vil have succes på nettet

seo succes
y123.jpg

Alle forretningsfolk, som har en hjemmeside, håber på at kunne tjene penge online. Det er hele formålet med at have en online tilstedeværelse. Hvis man ikke vil tjene penge via sin hjemmeside, så er det fordi, at man blot skilter med sine åbningstider og kontaktoplysninger. Selv, hvis man står i den situation, så er denne guide et godt sted at starte, hvis man vil være mere synlig online.

Stor positiv respons allerede

Selvom vores SEO guide kun har været online i et par uger, så har vi modtaget en helt utrolig respons på den – mere end vi kunne håbe på! Anmeldelserne fortæller, blandt andet, at det er en utrolig imponerende guide, som har hjulpet dem med at forstå de forskellige aspekter ved søgemaskineoptimering og linkbuilding. Det kan være et forvirrende og omfattende emne at forstå, hvis man er ny indenfor søgemaskineoptimering. Vi har dog lavet den her guide i øjenhøjde, sådan man ikke bliver læsset til med forvirrende termer og eksempler som kun omfatter virksomheder, såsom Apple eller Børsen.dk.

I stedet har vi delt guiden op i overkommelige kapitler, hvor hvert kapitel er dedikeret til en strategi. I slutningen af kapitlet er der praktiske eksempler fra hverdagen, hvor fotografer, snedkere og webshopejere har eksekveret strategien og fået succes. På den måde kan man lettere forholde sig til materialet og oversætte det til sin egen situation.

Hvad kan du gøre?

Hvis du har gået og overvejet, hvorfor det ikke er dig, som ligger nummer et for dit søgeord, så kan forskellen rent faktisk vise sig at være en bagatel. Nogle gange er det eneste som adskiller plads nummer 5 og plads nummer 1 et enkelt link. Samtidig, så kan det være 5 links, som adskiller plads nummer 110 med plads nummer 3. Nogle gange kan ét enkelt kvalitetslink være forskellen mellem 200 besøgende om måneden og 400 besøgende om måneden, fordi man rykker sig en enkelt plads eller to.

Det er vigtigt at forstå, at når man begynder at optimere sin side og efterfølgende lave linkbuilding, at man ikke skal tage den letteste og billigste løsning. I stedet skal man sørge for at skaffe kvalitetslinks og lave originalt indhold til sin hjemmeside. Google lancerer løbende opdateringer, som forsøger at fjerne hjemmesider af lav kvalitet.

Lav kvalitet er i Googles øjne hjemmesider, som har kopieret deres materiale fra andre hjemmesider eller har en mistænksom linkprofil. Før i tiden (og det sker stadigvæk med mindre succes) købte folk links, som var genereret af maskiner. Disse maskiner kunne genere tusindvis af link på kort tid, hvilket var det, som virkede dengang. Dengang var det ikke kvaliteten af linksne, men i stedet kvantiteten, som havde betydning for om en side fik en god placering på Google eller ej. Google Penguin var den opdatering, som begyndte at sammenholde mængden af links, med den samlede værdi af linksne. Hvis den gennemsnitlige værdi var meget lav, så ville Google begynde at kigge mistænksomt på denne side. Dette kan føre til, at Google fjernede siden fra de første resultatsider fordi de vurderede, at den ikke var af høj nok kvalitet.

Skriv et svar