Flytte til en større by og opstarte en virksomhed, det gjorde tre venner fra trekantområdet med stor succés

y123.jpg

Nicolai og hans to venner tog trinnet og flyttede til København fra Fredericia. Fredericia var nemlig ikke stort nok så at de alle tre kunne komme i gang med deres fælles drøm, at opstarte og drive en virksomhed sammen. Målet og drømmen var at udvikle en virksomhed indenfor låse, alarm og overvågning. Da de alle tre synes at dette område er super spændende. Efter en markedsanalyse i Fredericia, kunne de regne ud at Fredericia ikke havde tilstrækkeligt mange indbyggere, for at kunne holde alle tre i arbejde på samtidig, også selvom de regnede med byerne ved siden af (Kolding, Vejle og Middelfart).

Drømmen blev til virkelighed i København

Drømmen om at starte virksomhed startede for alvor en god sommerdag i 2014, hvor de mødte en Københavner i en sammenkomst. Københavneren synes de bare burde komme over til København og han var klar til at hjælpe dem i gang. Sagt og gjort. Det tog ikke mange uge for at de tre beslutte sig for at det var de rigtige at gøre og ikke mange måneder, før at de havde fået det hele planlagt med både flyt, CVR-nummer og markedsføring.

Fra den dag i 2014 indtil nu, så har firmaet vokset sig stort og tilbyder i dag mange forskellige løsninger indenfor låsesmed og elektriker i Storkøbenhavn. Nicolai og hans to venner har valgt at tage på forskellige kurser og uddannelse for at kunne komplettere kundernes behov bedst muligt. Markedsføring foregår som regel via Google Ads og SEO.

Hvis i gerne vil vide mere dette firma som hedder Norh, så kan i læse mere på https://www.norhsikring.dk/ og https://www.norhentreprise.dk/  
Skriv et svar