Design dit hjem

løb
y123.jpg

Hvis du er i gang med ombygningen, tilbygningen eller nybyggeriet bør du altid have din indretning med i dine planer. Herved kan du få det resultat du drømmer om. Et hjem handler ikke kun om udseendet udenfor, men også indretningen indenfor. Du bør tænke over materialerne til dine gulve, hvad for en slags bruser og brusekabine vil du gerne have, skal rummene være store flotte og lyse eller skal de være mindre og mere hyggelige. Der er mange overvejelser at tage med til dit byggeprojekt.

Sammenhæng i huset

Uanset hvilken opgave du og din familie har begivet jer ud på, vil det pæneste resultat altid være, når der er sammenhæng i tingene. Moden i danske hjem lige for tiden, er sort, hvid og grå. Dermed kan man gøre det mere personligt med farvede puder og tæpper. Der må gerne være farve på billederne eller malerierne. Det gør ikke noget der kommer pangfarver ind i hjemmet, det vil tværtimod kun give mere liv og personlig stemning. I stedet for det hele bliver sort, hvid og grå kan du vælge lysere gulve i hjemmet. Det er din bolig, og dig der bestemmer.

Møblerne kan være en udfordring

Der skal også møbler til, i hvert fald hvis du ikke vil se fjernsyn på et koldt gulv. En møbeljagt kan være svær og udfordrende. Blød eller hård sofa, lys eller mørk, stof eller læder. Måske i ovenikøbet også har brug for nogle gode lænestole. Der er virkelig mange udfordringer når man skal købe møbler, så I bør som familie tage rundt i forskellige møbelhuse og prøve jer frem. I de fleste tilfælde, kommer man til at gå på kompromis med hinanden. Hvis du derimod er enlig i din bolig, så får du lige præcis de møbler du vil have.

Sid godt til en god pris

Stolejagten kan også være svær. Det kan være, I vælger en type stol til køkkenet og en anden type til stuen. I bør også overveje, hvilke stole I vil bruge til gæster, hvis I skal på camping eller bare vil nyde en kold drink på terrassen. Du kender sikkert til instruktørstolen. En god og praktisk stol som kan stå fremme hele tiden, eller klappes sammen når de ikke bliver brugt. God siddekomfort, til fornuftige penge.

Nyt hus – eget fitnessrum

Hvis du er ved at bygge nyt eller bygge til så overvej at bygge dit eget fitnessrum. Så sparer du både på din tid frem og tilbage til det lokale fitnesscenter, men du sparer også på det månedlige gebyr. Indret det med dit eget løbebånd, motionscykel, håndvægte og et yogahjørne. På denne måde, kan du træne når du vil og med hvem du vil. Samtidig er det lidt blæret med eget fitnessrum og nyt hus. Hvis aldrig du rigtigt er kommet i gang med at træne, kan du også hyre din egen personlige træner. Så kommer du godt fra start – uden at ligne en klovn i det lokale center. Det er smart.

 

Skriv et svar