Ny hæk – nemt, hurtigt og sejt

hæk
y123.jpg

Vi kender det alle. Hækken er blevet træls, gammel, tynd og slidt. Der er brug for nyt liv i haven. Men ofte tjener en hæk også et vigtigt formål. Udover at den skal være klædelig er det også vigtigt, at den skærmer for udefrakommende, så man kan få noget privatliv i sin have. Det kræver, at hækken er både høj, fyldig og gerne yndig. Derfor kan det være uoverskueligt at fjerne sin gamle hæk, som endelig har nået den rigtige højde og erstatte den med en ny, lav hæk. Læs videre og få løsningen på netop dette problem.

Se sej ud med en ny hæk

Det kan være uoverskueligt at få en ny hæk, fordi der går mange år, før den har vokset sig flot, stor og fyldig. Det kan Færdighæk hjælpe dig med. Her kan du få et stort, flot, fyldigt resultat af en færdig hæk. Læs mere på http://faerdighæk.dk. Her kan du få flotte færdige hækkeplanter af eksempelvis liguster, avnbøg eller den klassiske bøg. Det betyder også, at du nu har tid til overs. Så hvorfor ikke plante din nye færdige hæk i flotte kostumer? Du kan være lige præcis, hvem du har lyst til at være, mens du planter hæk. Drømmer du om at være pirat på de 7 verdenshave, eller drømmer du om at være en lyserød fe? Gør det mens du planter din nye, færdige hæk. Så ser både du og din nye hæk sej ud.

barn

Klæd dig ud

Der er mange grunde til at klæde sig ud til enhver anledning. Det kan være mens du planter hæk, eller mens du laver aftensmad. Måske er det ikke dig selv, der har interessen for at klæde dig ud. Det kan derimod være, at du har børn, som ville elske at hverdagens pligter blev peppet mere op. Hop i et kostume og overrask dine børn. Så kan hele familien klæde sig ud sammen, mens I planter jeres nye hæk. Når hækken er plantet og færdig, kan I sætte jer sammen og nyde en kold sodavand i jeres seje kostumer. Det kan være indenfor eller udenfor. Man kan nemlig plante de færdige hække fra færdighæk hele året rundt. Dog anbefales det, at man gør det i foråret eller efteråret, da hækken falder bedst sammen med jorden på disse tidspunkter af året. Klæd jer ud og sæt en eftermiddag af – det er alt, hvad der skal til for at få et flot resultat med det samme.

Skriv et svar