Skal du holde stor kostumefest? Husk disse 3 ting

alkohol
y123.jpg

Kostumefester er fantastisk sjove, fordi gæsterne overrasker både hinanden og værten med spændende udklædninger. Kostumer giver rig mulighed for at lege med roller og nye karakterer med gode venner.

Skal du holde en stor kostumefest, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Dine gæster vil nemlig sætte pris på, at du har tænkt over disse 3 ting, så festen bliver en succes.

1. Plads til dine gæster

Først og fremmest skal du beslutte, om dit hjem kan rumme dine gæster, eller om du skal vælge at leje et sted til din kostumefest. Kostumer fylder nemlig ofte lidt ekstra. Derudover vil dine udklædte gæster have brug for at kunne sidde ned i deres kostumer. Med et stort plankebord fra https://plankebord.dk/egeplanker/ har du god plads til at invitere alle vennerne på besøg.

Det kan det være praktisk, at du har et rum, hvor dine gæster kan klæde om. Selvom alle kommer udklædte til festen, så er det ikke sikkert, at de vil hjem i fuld mundering. Derfor er det en fordel, at dine gæster kan skifte tøj enten i løbet af aftenen eller inden hjemturen.

2. Musik og underholdning

En fest kalder på leg og grin. Hvis du skal holde en kostumefest, bør du derfor overveje, om du selv vil stå for noget underholdning. Når gæsterne alligevel er klædt ud, er der nogle grænser der lettere overskrides. Derfor vil du formentlig opleve, at dine udklædte gæster for alvor kaster sig ind i legen, hvis du har fundet på sjov underholdning.

kunst

Musik er også et hurtigt redskab til at sætte en stemning. Du kan nemlig med genre, tempo og lydniveau sætte tonen for festen. Skal du holde en større kostumefest, kan du overveje, om du skal bruge en DJ til at styre musikken. En DJ vil nemlig vide præcis, hvad der nok skal få dine gæster på dansegulvet.

3. Præmie til den bedst udklædte

Hvis du holder en kostumefest, så er en præmie for bedste kostume nødvendigt. Særligt hvis de inviterede gæster gør noget ud af deres udklædning, bør du påskønne deres deltagelse med en lille konkurrence. Gør gerne noget ud af præmien, og du kan eventuelt afsløre den før festen, hvis du vil have ekstra gang i konkurrencen.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at du som vært også selv brillerer med en flot udklædning, hvis du holder kostumefest. Du sætter selv standarten for, hvad dine gæster vil dukke op i.

 

Skriv et svar