To tips til rygestop

rygestop
y123.jpg

Vil du gerne stoppe med at ryge men har svært ved at finde en måde, der virker for dig, så fortsæt med et læse herunder. Ny forskning viser nemlig, at der findes en sund måde for dig, der ønsker at stoppe med at ryge men ikke bryder dig om at erstatte rygning med en anden form for nikotinindtag. På den anden side kan det være svært at kvitte helt, så heldigvis findes der en effektiv måde at nedsætte den fysiske trang, så du kan koncentrere dig om at håndtere den psykiske.

Fiskeolie

De fleste af os ved, at fiskeolie har en gavnlig virkning på gigt og generelle smerter i ledene. Men ny forskning kan pege i retningen af at indtagelse af fiskeolie kan være med til at nedsætte trangen til cigaretter. Læs mere om de forskellige fiskeolier på markedet her.
Ud over at være med til at øge risikoen for hjertekar sygdomme og kræft nedsætter rygning også mængden af sunde fedtsyrer i hjernen, deriblandt omega-3, som findes i fiskeoliekapsler.
Studierne er endnu få og der skal en hel del mere til før det kan bevises, at indtagelse af fiskeolie kan være en hjælp, når du ønsker at stoppe med at ryge, men det kan i hvert fald være med til at gøre din krop sundere.

Nicorette QuickMist

Er du opsat på at stoppe med at ryge men har brug for lidt mere håndgribelig hjælp til at komme over trangen til nikotin, er den super smarte Quickmist fra Nicorette måske det rette valg til dig.
I stedet for tyggegummi eller e-cigaretter, der skal holdes i munden eller hånden i længere tid ad gangen for at have en virkning får du med Quickmist hurtigt og effektiv lindring indenfor 60 sekunder.
En kold tyrker kan virke som den bedste løsning for dig, hvis du gerne vil stoppe med at ryge – men det kræver sin mand eller kvinde, at bekæmpe den drage rygetrangen er, så ofte er det en god ide med lidt hjælp.
Quickmist er diskret og hurtigtvirkende, så du let kan have den i tasken og finde den frem, når trangen bliver for stor. Et tryk på spray-dispenseren og du kan mærke lindring efter ca 60 sekunder.
Det er en god og let måde at hjælpe dig over den første tid, hvor trangen er både fysisk og psykisk. På den måde kan du koncentrere dig om at udrydde den ene, før du tager kampen op mod den anden. Her kan du læse mere om Nicorette Quickmist.

Skriv et svar