Køb nyt tøj og meget andet på Black Friday

y123.jpg

Black Friday er lige på trapperne, og det betyder den store shoppetur skal klargøres. Det kan være en gode ide at gøre sig klar til dagen, altså at vide, hvad du skal bruge, og hvor du finder det. Det er nemlig en god måde at spare nogle penge på de produkter, du alligevel skulle have købt.

Lav en liste

Den bedste måde at forberede sig på, er at lave en liste. Det skal være en liste over de ting som du har brug for, det kunne være et nyt stuebord eller opbevaringskasser. Selv de mindste ting skal skrives på. Når du har skrevet alt ned, så skal du finde ud af, hvor du kan finde tingene henne. Det kan sagtens være flere forskellige butikker, så er du helt forberedt på, hvor du skal hen, når dagen kommer. Hvis det er en støvsuger, så kan du skrive det ned, og butikken du kan finde det i, se for eksempel tilbud her Black Friday støvsuger.

Vær flere om at købe ind

Det kan være en god ide at være flere om at købe ind. Black Friday er måske ikke super stort i Danmark, men hvis man virkelig vil have de gode tilbud, skal man være hurtig. Hvis man er flere om det, kan må nå det hele lynhurtigt. I kan hver få nogle bestemte ting fra listen, I kan for eksempel dele det op sådan, at I kun skal ind i 2-3 butikker hver. Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange ting I har på jeres liste. 

Det er selvfølgelig vigtigt ikke at fylde listen med en masse ting, du ikke har brug for. Altså ting som du ellers ikke ville have købt, hvis de ikke var på tilbud. Det er kun de ting, du rigtigt har brug, altså ting som en støvsuger, da den du har er blevet for gammel og slidt. I behøver ikke købe et helt nyt tv, bare fordi det er på tilbud.

Køb julegaverne på forhånd

Hvis I vil være rigtig smarte, kan I købe nogle af julegaverne på forhånd. Hvis nogle af de gaver I alligevel skal købe, kommer på tilbud kan I lige så godt købe dem med det samme. Det kan jo også være I slet ikke har noget I har brug for lige nu, og siden der ikke er så lang tid til julen kommer, er det jo meget smart at spare lidt penge, for vi ved godt allesammen, at julen ikke er nem for pengepungen.

Der er rigtig mange måder man kan spare penge på, og at vælge at købe de ting, der er på tilbud, er en af dem. Man sparer selvfølgelig ingen penge, hvis man går shop-amok, når man ser alle de gode tilbud. Det handler om at holde fokus på det, du rigtigt har brug for, så du kan spare penge. De penge du sparer, kan du jo i stedet bruge på en lidt større og mere luksus ferie, end hvad du ellers er van til. Det er altså det værd.

Skriv et svar