De sidste prikker over i’et til det perfekte kostume

y123.jpg
Kostume photo print

Når man har fundet det helt rigtige kostume, så er man ikke i tvivl. Det mærkes med det samme. Outfittet er det første, man tænker på, når man ønsker at præsentere sig bedst ved en given lejlighed. De fleste af os er også klar over, at det hjælper meget at vælge netop de sko, der fremhæver outfittet – og håret og makeuppen er ofte set som de sidste elementer til perfektionen. Alt må gerne gå op i en højere enhed, der skaber en hyldest til personen iklædt herlighederne. 

Der er dog et par tips, som mange ikke tænker på – de sidste prikker over i’et når man vil skabe den bedste præsentation af sig selv er måske lidt af en overraskelse.

billede

Har du husket printerpatroner til festen? 

Midt i en tid med smartphones og digitale minder, er der flere og flere der efterspørger en mere håndgribelige vare. Det er blevet et sjovt hit at printe fotos ud. 

Mange føler måske at de digitale images forsvinder i en mængde af selfies og Instagram opslag. Når noget forsvinder i mængden, bliver det hele også mindre specielt. Flere har derfor grebet fast i at nyskabe det specielle igen, simpelthen ved at ty til gamle metoder – at printe fotos ud i stedet for at forglemme dem i sin smartphone. 

Disse prints bruges både som sjove postkort, et dekorativt minde på sit spejl eller væg, eller noget man kan sidde og dele over et glas vin og glade grin. På alle måder pryder prints af det perfekte kostume og den dejligste fest på en måde, så minder igen bliver lidt mere intime og specielle. 

Det er ikke nødvendigt at tage printerpatroner med til festen, men det er helt sikkert en god ide at have den klar i printeren til brug mens festen foregår, eller bagefter når aftenen er forbi. En af prikkerne over i’et til det perfekte outfit og den bedste fest er at have printerpatroner klar til print.

Negle

Hænder og negle skal aldrig gemmes i lommerne

Selv det bedste kostume kan hurtigt blive afklædt når en usoigneret hånd rækkes frem foran det. Studier viser, at et af de mest tiltrækkende træk vi har, er vores hænder. Mange tænker ikke på, hvor ofte hænderne er det, som vises mest – hver gang vi rækker ud, giver noget til andre, lægger dem på vores skød, eller på en andens arm. 

Men ikke alle har de perfekte negle, for vores hænder bliver udsat for mange ting i hverdagen. Men negle gellack kan altid ændre på netop den status.

Og her er den anden prik over i’et. Kostumet vi bærer, og det som præsenterer hvem vi er, findes ikke kun i tekstilerne på vores krop, men den udsmykning vi giver spidserne af vores fingre. Der findes forskellige slags gellack negle, farver og former til hvad end man skal møde på kontoret, er klar til fest eller endda ud og handle eller spise brunch men en ven. 

Det er de små ting, der gør den store forskel og sætter prikken over i’et.

Skriv et svar