Et solidt sted at arbejde på kostumerne

stuebord
y123.jpg

Der er forskellige måder, man kan arbejde med kostumer ved et bord på. Det kan være, at du sidder ved din computer og leder efter et kostume, som du kan vælge. 

En anden måde at arbejde på kostumer ved et bord er, at du designer og tegner kostumer fra bunden, og en helt anden måde, at arbejde på kostumer ved et bord, er ved at sy dem.

design papir

Skrå bordben giver mere stabilitet

En ting, der er fælles for de tre måder at arbejde med kostumer ved et bord på, er at man gerne vil have et stabilt bor at arbejde ved. Her giver det god mening at anskaffe sig skrå ben til sit skrivebord, hvorved man arbejder.

Jeg vil f.eks. gerne have, at jeg har en god kropsholdning ved min computer, noget papir eller syværktøj, og det har jeg bare ikke, hvis skrivebordet står skråt. Derfor giver det god mening med skrå bordben, som har en tendens til at være meget mere stabile. 

Skrå bordben kan også være med til at sikre dig, at du ikke vælter bordet, hvilket kunne resultere i en ødelagt computer, blandet papir eller en trykket sytråd. 

Grunden til at skrå bordben er mere stabilitet er på grund af mekanismen med, at det så ikke vipper, når tyngdepunktet er placeret meget centralt i forhold til støttepunkterne. 

Skrå bordben bevirker også, at hvis skubbet kommer nogenlunde ovenfra og fra siden, så bliver det bare fortsat ned i gulvet. For at vælte et bord med skrå bordben, skal man næsten skubbe den nedefra og fra siden, for at de skrå bordbens mekanismer ikke kan træde i kraft og holde bordet stabil.

Du kan finde skrå bordben her.

computer på bord

Arbejdet skal være effektivt

Det ville være meget ineffektivt, hvis dit bordben vælter, mens du er ved at arbejde. Det kan ødelægge din computer eller hvad du ellers var i gang med at arbejde på, men også dit humør. 

Hvis dit humør bliver ødelagt, kan det være rigtig svært og arbejde produktivt. Der er gode grunde til at blive sur over et væltet bord, på grund af det ikke havde skrå bordben, fordi det kan lave mærker i gulvet eller ødelægge det der var på bordet.

Det at finde på kostumer kræver jo kreativitet, hvilken man har svært ved at dyrke, hvis man er i dårligt humør. Det kræver en speciel slags kreativitet. 

Det kræver, at man kan sætte sig ind i, hvordan kostumer følelse i forhold til hvilken sammenhæng, de skal bruges i. 

Så arbejdet med kostumer kræver følelsesmæssig produktivitet, hvilket er umuligt, når man er i dårlig humør. Dermed kan skrå bordben Alt i alt være den faktor, der redder dit arbejde med kostumer.

Skriv et svar