Tips & tricks: Få let råd til kostumerne til kostumefesten

masker med fjer
y123.jpg

Hov! Havde du overset kostumefesten, eller er der lavvande på kontoen? Hvis du skal afsted til en udklædningsfest og er løbet tør for idéer eller penge, så har vi samlet de gode tips til kostumer her. Der er nemlig ikke noget mere ærgerligt end at møde op til udklædningsfest uden en fed udklædning.

Venetiansk kostumeklædt par

Gå i genbrug og lad dig inspirere

Et rigtig godt sted at starte din søgen efter et billigt, men flot kostume er i genbrugsbutikker. Her er der tøj i alle regnbuens farver, og du kan gøre et rigtigt kup. Lad dig inspirere af de forskellige muligheder, for har du allerede en låst ide, kan det være svært at finde de rette elementer. Det er jo præmissen for en genbrugsbutik, at du må rode i kasser, hylder og stativer efter guldet. Derimod kan du finde billige dele, du kan kombinere med accessories eller ting fra skabet derhjemme.

Køb det lækre, kvalitetskostume og brug det igen og igen

Et kvalitetskostume kan være en investering. Med tanke på miljøet kan du nemlig i stedet for flere, billige kostumer vælge et flot kvalitetskostume, der er gennemført og kan bruges til mange fremtidige udklædningsfester. Det kan være en stor økonomisk udgift, hvis dit rådighedsbeløb er mindre. Skal du bruge kostumet her og nu, kan du derfor låne et hurtiglån og betale tilbage måneden efter. Der er trådt nye regler i kraft, der har forbedret lånesituationen for forbrugerne, når de tager et kviklån. Du kan finde de nye lån online, hvor du kan læse om kravene for at låne et hurtigt beløb her og nu. 

synåle og tråd

Tjek lette kostume-DIY’s online

Brug eventuelt en af de online oversigter, så du får det bedste kviklån, når du skal bruge penge spontant.

Internettet bugner med sjove, skøre og søde kostumeidéer, der er lette at lave. Det betyder, at du hurtigt kan blive inspireret, hvis du leder efter et anderledes og nemt kostume. Ofte kan du finde vejledninger, hvis du er klar på selv at være kreativ. Med lidt pap, papir eller filt kan du nemlig hurtigt lave et par kaninører, katteøre eller andre små accessories, der hurtigt transformerer dig. Hvis du er i god tid og har en symaskine til rådighed eller er fiks på fingrene, kan du også lave et større kostume. Der er både gratis vejledninger og symønstre på nettet.

Skriv et svar