Gør din hund til en del af festen og kostumet

fest
y123.jpg

De fedeste fester, der findes, er naturligvis udklædningsfesterne. Der er bare noget specielt over disse typer af fester. På en måde er det som om, at stemningen bare bliver mere intens, når folk har forberedt deres kostume hjemmefra. Men hvad gør du lige, hvis du har inviteret til kostumefest, og du har en hund? Det er der naturligvis en løsning på. Læs mere her.

Find på et fælleskostume

Der er ikke noget sjovere, end når alle til en kostumefest går all ind på deres kostumer. Ja, faktisk kan det blive en lille smule kedeligt, hvis alle nu bare har klædt sig ud som en kat eller et spøgelse. Dette gælder naturligvis også værten, det vil sige dig.

Hvis du har en hund, skal du ikke tænke det som en begrænsning. Tværtimod har du muligheden for at gøre noget ekstra ud af det og inkludere din hund i dit kostume. I kan finde på et fælleskostume. Der er naturligvis mange muligheder her. Der findes nemlig et væld af kendte figurer, der har små følgesvende. Et godt råd er helt sikkert at vælge to figurer, der har nogle helt klare kendetegn. På den måde kan simple kostumer blive virkelig fede. Og det hele gælder jo om at blive genkendt.

hund

Find et komfortabelt kostume

Når du skal finde et fælleskostume til dig og din hund, er der naturligvis en række ting, du skal tage højde for. Din hund er jo en hund, og det betyder, at du ikke kan klæde den ud som hvad som helst. Du kan ikke bare klæde den ud som noget, du synes er fedt, og vende det blinde øje til, når din hund ser ukomfortabel ud. Det er et dyr, og du skal behandle det med respekt.

Dit kostume skal også være komfortabelt. Som vært skal du på mange måder optræde som en blæksprutte. Du skal have styr på gæsterne. Du skal have styr på mad og drikkelse. Du skal sørge for, at alle har det godt. Det nytter derfor ikke noget at hoppe i et stramt kostume. Tænk smart, praktisk og kreativt.

Lad din hund trække sig tidligt

Nogle hunde er meget sociale, andre er ikke. Men fælles for alle hunde er, at de kan blive overstimuleret. Rigtige mange mennesker omkring en hund i rigtige mange timer, kan gøre den skør. Det er derfor vigtigt, at du har noget hunde legetøj i et rum til hunden, hvor den kan lægge sig ind. Her skal den ikke forstyrres, så den kan slappe af og komme ned igen. Du har et ansvar, når du har en hund. Og lige så sjovt det er med fælles kostumer, lige så meget skal du acceptere, at det er en hund, du har at gøre med.

 

Skriv et svar