Et par af de bedste idéer til kostumeballet denne nytårsaften

Kostumer og udklædning
y123.jpg

Nytårsaften nærmer sig med hastige skridt, og hvad kunne være bedre end at fejre denne aften med et godt gammedags kostumebal? Hvis du samtidigt ønsker dig at tage kostumeballet op på det næste niveau, så kunne du også overveje at gøre kostumeballet til en temafest. Derfor får du her et par gode idéer til at holde den perfekte temafest med kostumer.

kvinder

Hold hele affære i sort/hvid beklædning 

Hvad med at give dine gæster en udfordring, og bede dem om kun at vælge et kostume i sort  eller hvidt? Der er nemlig rigtig meget at vælge mellem i denne begrænsede farvepalet. Dine gæster kan nemlig nu ankomme i stribet fængselsdragt, som ”Men in Black” eller f.eks. som Cruella de Ville. Spillerummet er faktisk kæmpestort, og det gode ved denne temafest er, at gæsterne skal sætte lidt mere gang i fantasien end mange andre kostumebal.  

Oscarfest

Hvem elsker ikke Hollywood film? Bed derfor dine gæster om at klæde sig ud som en af deres yndlingskarakterer fra filmens verden? Der kan her være tale om alt fra en Marvel superhelt, en Film Noir skurk til en Vincent Vega fra Pulp Fiction. Det gode ved dette tema er nemlig, at det er så bredt som det faktisk er.

Karaoke og kostumer

Denne temafest er altid et stensikkert hit. Bed dine gæster om at klæde sig ud som deres yndlings popstjerne, og så er det ellers bare med at tænde for karaokeanlægget. Det gode ved denne festidé er, at der selvfølgelig findes ufatteligt mange popstjerner og musikere – og omtrent 200 gange flere sange man kan synge. Din nytårsfest vil nu officielt blive forvandlet til et afsnit af X-faktor.

dronning

Gør din fest legendarisk

For at din nytårsfest kan blive betegnet som legendarisk, så er det vigtigt at du ikke sparer på noget. Sørg f.eks. for de bedste dekorationer, der matcher dit tema, og glem heller ikke dit eget kostume. Som vært vil du nemlig være helt i centrum. Gør derfor noget ekstra ud af din udklædning. Dette er selvfølgelig ikke gratis. Et flot kostume koster faktisk mere end du tror. Hvorfor ikke finde et lån for at dække udgifterne til både dekorationerne, samt dit kostume? Det er jo trods alt kun nytår én gang om året.

 

Skriv et svar