En hund er et fedt accessory – og en god ven

Kvinde, der holder om hund
y123.jpg

Mange mennesker har kæledyr, og har også en stærk relation til dem. Hunde betegnes fx som menneskets bedste ven, og dette viser hvor stærkt knyttet mennesker og dyr er til hinanden. Vi skal huske at behandle vores dyr ordenligt, og her kan du få inspiration til, hvordan du skaber et godt liv for din hund. Hunde fortjener det bedste, og vi mennesker skal skabe forudsætningerne for et godt liv til dem. Vi er trods alt hinandens bedste venner.

Hund, der får vand

Køb foder til hunde i god kvalitet 

Ikke kun mennesker fortjener ting og mad i god kvalitet. Det gør din hund også. Køb legetøj, der ikke er giftigt og tænk også miljøet ind i det. Dyr skal ikke lege med billigt plastiklegetøj, der som sagt både er dårligt for miljøet og sundheden. Derudover skal du købe godt foder til din hund. Der er mange tilsætningsstoffer i meget foder til hunde, og derfor skal du altid kigge på pakken inden du køber det. På canem.dk kan man købe hundefoder i den bedste kvalitet, som både er nærende og består af gode råvarer. Det kan godt være at hunden ikke selv kan smage forskel, men det kan dens fordøjelsessystem godt mærke. Selvom dit kæledyr ikke har en bevidsthed om, hvad god foder er, er det stadig sundere for dens krop at spise foder uden tilsætningsstoffer og andre ting. Tænk altid på dyrets helbred og husk at de billige løsninger ikke altid er de bedste, når man taler foder til hunde. 

Tid, overskud og kærlighed 

At have en hund kræver tid, overskud og ikke mindst kærlighed. Mange mennesker har travlt i deres hverdag, og hvis man har et kæledyr, skal man huske at give det omsorg. Man kan let komme til at glemme sit kæledyr i farten, når man har travle dag. Lav derfor en regel om, at du nogle gange om dagen skal gøre noget godt for din hund. Det kan fx være at gå en tur med den, kæle med den, lege eller give det en lækker godbid. Vær tilstedeværende, når du er sammen med din hund. Dyr kan godt mærke, når deres ejer ikke har tid til dem, og det er ikke acceptabelt. De skal føle sig elsket og set, og det vil også give bedre samvittighed hos ejeren i sidste ende. Hvis du har børn, kan du give dem noget ansvar. Mange børn elsker hunde, og har meget kærlighed at give af. 

Hund med tæppe omkring sig

Skab hygge 

En hund fortjener også at føle sig god tilpas i hjemmet. Man tilbringer meget tid i sit hjem, og derfor skal boligen også være indrettet sådan, at der er nogle muligheder for hunden. Lav et legetøjshjørne med tæpper og puder, hvor din hund kan være. Derudover kan du købe fine vandskåle og gøre noget ud af det visuelle. Ikke alle tingene er noget, som din hund vil lægge mærke til, men det vil samlet set skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem. Man hygger sig bedst i godt selskab, men det gør ikke noget, hvis indretningen også er hyggeligt. Det visuelle og stemninger spiller godt sammen, og denne stemning vil hunden kunne føle.

Skriv et svar