Sådan skaber du et kostume som skiller sig ud fra mængden

Mor og barn i kostume
y123.jpg

Nogle af de sjoveste fester, som man kan være med til, er helt sikkert kostumefester. Der er ikke noget sjovere end at se sine venner klædt ud som superhelte, dyr, kendisser eller noget helt fjerde. Det giver også en selv muligheden for at være en anden person eller ting for en aften, hvilket altid er skægt. 

Hvis man virkelig elsker kostumefester, så kræver det også, at man har et godt kostume. Hvis du vil have den bedste udklædning til den næste kostumefest, så læs med herunder og bliver inspireret til at hvordan du skaber et kostume, som skiller sig ud fra mængden. 

Hvis du ikke vil gå på kompromis med dit kostume, men mangler lidt finansielle midler, så kan du tage et kviklån uden kreditvurdering

Lån penge på nettet

Find det helt rigtige tema

Det første skridt imod at finde det rigtige kostume er, at bestemme hvilket tema man skal klæde sig ud efter. Det kan være, at afholderen af festen har givet et tema, som man så skal følge, men hvis ikke dette er tilfældet, så har man frie hænder. 

Hvis man selv kan vælge temaet, så kan man f.eks. tage udgangspunkt i ens barndomsdrømme; måske man gerne ville være politimand, astronaut, prinsesse eller forsker, da man var lille? Så har man jo den oplagte mulighed for at udleve disse professioner igennem et kostume. 

Skal kostumet købes eller kreeres? 

Når du har valgt et tema, som du vil klæde dig ud efter, så kan du købe dit kostume på nettet eller i en butik, så du dermed har et færdiglavet kostume. På denne måde slipper du for alt bøvlet med selv at skulle til at sy et kostume, hvilket er en stor fordel, hvis man ikke er fingernem. Hvis du har fundet det helt rigtige kostume, men det er lidt udenfor dit budget, så kan du tage et kviklån uden sikkerhed

Du kan dog også vælge, at du vil designe og lave dit kostume helt fra bunden. I det tilfælde er det altid en god ide at lægge en plan for, hvordan du vil gribe projektet an; start med at lave en tegning at kostumet og bestem dig så for, hvilke farver og typer af stof du vil bruge. Dernæst skal du have fat i de rigtige materialer, førend du kan gå rigtigt i gang med at sy kostumet. 

Cosplay

Djævelen er i detaljerne 

Uanset om du vælger at købe et kostume eller at lave det selv, så er det vigtigt at være opmærksom på detaljerne, hvis man vil have et rigtig fedt kostume, som de andre gæster vil kunne huske. Det er nemlig detaljerne, som er med til at skabe det fulde udtryk af dit kostume. 

Køb derfor de ekstra dele, som man ofte kan få til kostumer, eller søg efter ekstra tilbehør på nettet. Igen så kan man også vælge at lave noget af det ekstra tilbehør selv – også selvom man har købt kostumet. 

Det ekstra tilbehør kan f.eks. være smykker, en paryk, solbriller, et skæg eller noget helt andet. Hvis man klæder sig ud som f.eks. Jafar fra Aladdin, så kan man pynte sig med slange-formede smykker, så man stadig har denne detalje med. 

Skriv et svar