Sørg for den rette dresscode til din hund

y123.jpg

Altså, det er ikke kun grundet udseendet at det er en god idé at gøre noget ved hundens pels, men det er da en af de gode der er ved at have en hund med meget hår. Så kan du nemlig shine din pelsede hund op med den helt rette frisure, eventuelt lidt accessoires og en fin sløjfe måske, så der er den helt rette dresscode til enhver begivenhed. For at give det rette udtryk, er det nødvendigt at du har det rette udstyr til formålet. Shampoo og balsam, kamme, børster og trimmer samt føntørrer tryllestøv, er alt sammen noget du kan finde blandt det store udvalg til hunde på Canem

Canem giver dig alt, du skal bruge til en smuk hund 

Hvad en du har brug for sølvspray, glitter eller måske en gang tryllestøv, så kan du finde det hos Canem. Her er der et stort udvalg af alt indenfor pelspleje og soignering, så du kan sørge for at peppe din hund op til enhver lejlighed eller blot til skønhedsbesøget hjemme i stuen på en helt almindelig hverdag. Find selv frem til hvilke produkter der er din og din hunds yndlings ved at klikke rundt blandt det store sortiment og find lige præcis det der er passende til pelstype, længde og udseende. 

Du kan shoppe groomingudstyr hjemme fra sofaen 

Det hele bliver en lille smule lettere når du vælger at handle hos Canem. Her er der nemlig tage om en webshop, der sikrer dig et stort og nøje udvalg af høj kvalitet, som du kan shoppe mens du sidder hjemme på sofaen. Så er alt du skal gøre blot at læne dig tilbage med din kop aften-hygge-te, dine bedste slippers og finde frem til de produkter du ønsker at have derhjemme. Læg dem i kurven og bestil. Så er der mulighed for at det bliver leveret lige til døren, helt uden at du nærmest skal røre en finger og din hund bliver så smuk som ny igen. 

Det er ikke kun skønheden, der kureres med det rette udstyr 

Når du vælger at gøre brug at lidt ekstra pelspleje på din hund, så er det ikke kun udseendet det har betydning for. Pelspleje er nemlig lige så meget hygiejne, sundhed og soignering som det er det ydre indtryk. For at din hund er sund og rask, skal den også være ren og komfortabel. Så nytter det ikke noget at øjnene løber og bliver snasket, at pelsen knuder eller at de lange halehår gang på gang ender i mudderet, for så går der ikke særlig længe, før din hund ikke længere syntes det er rart at bevæge sig rundt. At have hund indebærer også det ansvar der følger med når det kommer til pelspleje. Ude i det fri og i den vilde natur, er der måske ikke de helt samme behov som der er for de domesticerede avlede hunde som vi har til kæledyr i dag. 

Skriv et svar