Undgå stressproblemer, når du laver kostumer

lyserøde syting
y123.jpg

Selvom det er hyggeligt, så kan det også være stressende, når kostumet kun er halvt færdigt to dage før kostumefesten. Det kan give dig en masse ubehag og stress, der gør det endnu sværere at komme i mål med et flot og færdigt kostume. Her er gode råd til, hvordan du bliver færdig med din udklædning i god behold.

tænder og gulerod

Planlæg din tid ordentligt

Det er jo måske træls at skulle erkende, men planlægning af din tid kan være afgørende for, at du bliver færdig til tiden. Læg en plan for både det at købe materialer, klippe ud, sy og lave alle detaljerne færdige. På den måde kan du altid justere, hvis du er kommet lidt foran eller bagud i forhold til din kostumeplan.

En skinne kan nedbringe dit ubehag

Vågner du op med ondt i hovedet og spændinger i kæben, når du har travlt ved symaskinen? Svaret er, at du måske skærer tænder eller spænder hårdt op i kæben, når du sover. Du kan særligt risikere at spænde ubevidst op i kæben om natten, hvis du er stresset eller er genetisk disponeret. Derfor kan en skinne fra Skinne.dk afhjælpe dit ubehag, da skinnen lægger sig som en barriere mellem dine tænder.

god søvn

Sørg for at få god søvn

Søvn er enormt vigtigt for et godt helbred – både fysisk og mentalt. Stress kan nemlig sætte sig i kroppen som ubehagelige spændinger, give følelsesmæssige udsving og hovedpine. Er du stresset, kan det blive en ond cirkel, hvor du sover dårligt, bliver mere stresset og derfor sover endnu dårligere. Din søvn er derfor afgørende for, at du når i mål med din udklædning som et helt og tilpas menneske.

Skriv et svar