Vi skal fastholde håbet på de store planer

landskab
y123.jpg

Selvom sommeren og foråret ikke har været helt, som vi havde ønsket, skal det ikke holde os tilbage. De store planer skal stadig lægges, og der bliver helt sikkert tid til dem.

Generelt skal vi ikke miste modet bare pga. en pandemi. Pandemier kommer og går, som de vil. Men humøret skal vi holde højt hele tiden, det vil altid være en fantastisk investering.

Har vi styr på den daglige trivsel, bliver der nok plads til de forsømte ferieplaner, og hvad der ellers har ligget uforløst hen efter sommeren.

Corona har ikke udslettet alt

Det er ikke alt, der er blevet udslettet af corona, selvom det godt kan virke sådan nogle gange. Der er mange aktiviteter og ferier, vi har kunnet tage på. Det har ikke været det samme, men det bliver det nok engang.

Vores rejselyst bliver ved med at være der, så det handler bare om, hvornår vi kan komme afsted på de der ture, vi virkelig har savnet. Hvor man ikke skal have mundbind på, på stranden og i baren.

Og de skal nok komme, vi skal bare have tålmodighed. Indtil da er der mange ting, vi stadig kan gøre – faktisk er det meget lidt, der er begrænset eller lukket i Danmark.

Så hvis det er en weekendtur I trænger til, en tur ud af landet, I ikke lige havde tid til i sommerferien, så kommer tiden der nok nu – og det formentlig lidt sjovere nu.

Måske har corona forringet vores ferie, i hvert fald har den forringet mulighederne, som vi havde i ferien. Men de muligheder kommer stille og roligt frem igen.

verden

Vi må tage revanche på de aktiviteter, der ikke har været mulige det sidste lange stykke tid.

Planlæg langt ud i fremtiden

Mange af os håbede hele sommeren, at lige netop vores ferieplaner faktisk ikke nåede at gå i vasken. Desværre blev det – for mange af os – realiteten.

Men vi lærte helt sikkert noget af det. De store planer, rejser, fester har fået mere planlægningstid – og det bliver de ikke ringere af.

Turen til USA eller til Sydafrika er ikke blevet ringere af, at datoen er blevet udskudt, der er plads til mere forberedelse. Det samme kan der siges om bryllup, konfirmation, sølvbryllup, fødselsdage osv.

De er bestemt ikke glemt – nogle er allerede afholdt – de får bare meget bedre forberedelsestid.

Corona har altså ikke været helt dårlig. Specielt ikke, når vi kan nå alle de ting, vi ikke nåede over sommeren.

Nogle ting ændrer sig aldrig

Der er selvfølgelig bare de ting, der ikke har ændret sig, selvom der har været corona. De der ting, der ikke kræver den store planlægning.

Det er ikke de store fester, rejser eller arrangementer. Det er derimod de små glæder i livet. Dem, vi har med på rejsen og som ikke bare ændrer sig.

Det kunne være Netflix abonnementet, https://erotube.dk/ eller noget helt tredje. Det gør hverdagen mere afslappende og lettere at komme igennem.
Og det er det, vi har behov for, nu hvor vi skal vente lidt på at komme ud og få forløst de helt store planer.

Skriv et svar