Hvilken farve skal du vælge til din vinterjakke i 2019?

vinterjakkefarver

5 dage siden |  0 comments  |  Shopping

Moden skifter hele tiden, og det gælder både for former, materialer og farver. Her kan du blive klogere på de nyeste trends for 2019, når det kommer til farver, og blive inspireret til hvilken farve, du med fordel kan gå efter, næste gang du skal kigge efter en ny jakke til din vintergarderobe.

Koral er det nye sort

Ifølge det amerikanske farvefirma Pantone, som hvert år kårer årets farve, vil den helt store farve i 2019 være koralfarvet — nærmere betegnet “Living Coral”. Denne nuance er sart og fin, men samtidigt også stærk med sine varme, orange undertoner. Denne farve skaber masser af liv og dynamik i garderoben, og den går godt i spænd med de fleste andre farver, heriblandt både sort, hvid, blå og gul.

Egner sig til alle og enhver

I modsætning til sidste års farve, som var “Ultra Violet”, så har dette års koralfarvede trend en fordel i og med at den egner sig til de fleste mennesker på tværs af køn og alder. Med sin varme undertone klæder den tilmed alle hudtyper og hårfarver, og selvom den læner sig op ad de rødlige, lyserøde og orange nuancer, er den ikke kun oplagt til kvinder.
Mænd kan med fordel kaste sig ud i at iklæde sig en vinterjakke i denne farve, da farven vil være et friskt pust og et statement i sig selv. Den leder tankerne hen på de lunere forårs- og sommerdage, og det er bestemt noget, man gerne vil drømme sig væk til om vinteren.
Da vinterjakker oftest er sorte, grå eller andre afdæmpede nuancer, der ikke springer i øjnene, vil en vinterjakke i en iøjenfaldende farve skille sig endnu mere ud og sætte prikken over i’et på en personlig og unik stil. Vinterhalvåret i Danmark er i forvejen præget af gråvejr og mange mørke timer, så hvorfor ikke skabe en kontrast med det overtøj, man tager på til hverdag?

Vælg en gylden mellemvej

Er du vild med idéen om en vinterjakke i årets mest populære farve, men er du tilbageholdende med at tage skridtet og vælge en hverdagsjakke i den unikke farve? Så kan du også finde en god mellemvej, hvor du stadig får indført koralfarvede elementer.
Eksempelvis kan du vælge koralfarvede accessoirers som halstørklæder, vanter og huer og kombinere med en vinterjakke i en mere afdæmpet farve. På denne måde kan du skifte disse elementer ud på de dage, hvor du ikke har lyst til at skille dig ud.
Alternativt kan du vælge at købe en koralfarvet vinterjakke, som kun er til fest og særlige lejligheder. Det mindsker risikoen for at blive træt af farven, hvilket er svært at gardere sig imod uanset hvilken farve, man vælger til sin hverdagsjakke. Samtidigt vil det tilføre noget ekstra, så du virkelig kan mærke forskel på hverdag og fest.
Har du lyst til at hente mere inspiration til vinterjakker eller se på nogle af de forskellige modeller, der er på markedet lige nu, så kan du læse mere på vinterjakker.dk.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Vejen til en velplejet krop og bedre velvære

At se sund og velplejet ud, har både en betydning for hvordan andre betragter dig, men har også en stor indvirkning på dit eget velvære. Når du er soigneret udstråler du mere selvtillid, og vil generelt set, have et mere positivt indtryk på dig selv...

READ MORE

Te er en skøn måde at mødes på

Te og kaffe er en nem måde at få et afbræk i hverdagen. En lille kop fyldt med varme og et løfte om, at dagen nu bliver lidt lettere. At mødes over en kop te er også en oplagt måde at få fulgt op på, hvad der sker i hinandens liv. Te fra Chaplon Tea...

READ MORE

Opskriften på det sunde liv

”Hvad er opskriften på det sunde liv?” Der findes desværre ikke en decideret opskrift, som effektivt kan bruges af alle danskere. Det er desuden kompliceret at definere ”det sunde liv”, for hvornår er man sund? Flere og flere danskere drømmer om en...

READ MORE