Hold formen og nyd livet

y123.jpg

Det at holde sin krop sund og rask kan virke til, at være i stærk kontrast til et nydt liv. Med de rigtige tiltag kan man dog sagtens forkæle sig selv, samtidig med, at kroppen holdes i form.

Find de sunde alternativer

Mange går død i deres slankekur eller livsstil, fordi de ser begrænsningen som den eneste måde at holde sig sund.

Ønsker man at få en mere sund livsstil, som man også kan holde efter et år, er det vigtigt at finde alternativer til de usunde madvarer i ens dagligdag.

Man bør skære ned på slik, sodavand og is, eller i hvert fald hoppe på et af de utallige nye sunde alternativer.

I stedet for slik kan du, i begrænset omfang, spise mandler og rosiner, og is kan du selv lave hjemme i køkkenet. Med en ismaskine i hjemmet kan du ikke udelukkende rekreere dine yndlingsis fra supermarkedets fryser med bedre råvarer.

Du kan vælge hvor stor en mængde sukker isen bør indeholde, og desuden sørge for, at ingen af e-numrene fra den købte is sniger sig ind i den hjemmelavede.

Hold kroppen i balance

Kroppens indre og ydre hænger uvægerligt sammen. Hvis kroppen indeni er betændt og i ubalance, er det ikke nemt at holde et smukt ydre.

Det kan imidlertid være enormt svært at finde ud af, hvorvidt ens krop også er sund på indersiden. Hvis ikke man har gjort en aktiv indsat imod det, må svaret imidlertid være nej. Med de moderne madvarer er det næsten umuligt at undgå.

Derfor kan stort set alle nyde godt af kosttilskud med ekstra vitaminer, og i særdeleshed de anti-inflamatoriske tilskud. Næsten enhver moderne krop er i større eller mindre grad ramt af inflamation, og et kosttilskud kan for de fleste derfor være en god idé, for at skabe balance mellem kroppens ydre og indre.

Føl dig i hjemme i dit tøj

For overhovedet at have et ønske om at holde kroppens ydre smukt, er det vigtigt, at man føler sig hjemme i sin krop. Dette kan blandt andet opnås, ved at forkæle sig selv med tøj, der fremhæver kroppens gode sider.

Det gør sig gældende i både fremmede menneskers og dine egne øjne. Hvis du føler dig enormt køn i et specielt sæt undertøj, er det helt klart købet værd. Hvis en enkelt trøje giver dig lysten til at komme ud og træne, for at få det helt rigtige udseende, så er den det værd.

Udstråling gør desuden ufatteligt meget for, hvordan andre mennesker ser en. Hvis man er godt tilpas i sit tøj og sin krop, smitter det af på andre folks opfattelse af en. På den måde kan yndlingstøjet ligeledes være behjælpeligt.

Ejer man kun tøj, der giver en denne form for selvtillid, begrænser man betragteligt de dage, hvor man går rundt og føler sig som en menneskelig grim og ved mismod. Hvis man føler sig smuk, er det uendeligt meget nemmere at holde sig smuk.

Skriv et svar